"Danmarks hyggeligste tennisklub"

Velkommen til Middelfart Tennisklub

Indendørs tennis i Brændeskovhallen
Så er der igen indendørs tennis i Brændeskovhallen i Strib - også kaldet Strib Fritids og Aktivitetscenter, Billeshavevej 1, 5500 Middelfart.
Sæsonen starter fra og med fredag den 18. oktober 2019 til og med 29. marts 2020.
Alle fredage, lørdage og søndage fra kl. 08,00 til 22,00.
Vi forventer, at der også er mulighed for at spille alle dage i juleferien og vinterferien.

Klub-uge - Intersport
INTERSPORT tilbyder 20% rabat* på alle normalprisvarer fra mandag den 30. september til lørdag den 12. oktober 2019. Bemærk, at rabatten gælder kun i INTERSPORT Middelfart.
Læs mere her - og medbring invitationen for at opnå rabatten

Mini-vinter-tennis - seniorer

Vi starter i Multisalen på Vestre Skole den 2. november 2019, kl. 10.00 - 12.00. Sæsonen slutter den 28. marts 2020.

Pris: Gratis for medlemmer - 200,00 kr. for ikke-medlemmer.
Mød op - og få en god gang motion og lørdagshygge.

Klubmesterskaber 2019
Årets klubmestre er nu fundet - stort tillykke til dem alle.
Vinderne blev:
    Single A-række:                     Søren Thiesen
    Single B-række:                     Kim Svendsen
    Double A-række:                   Søren Thiesen / Søren Bendtsen
    Double B-række:                   Kim Svendsen / Lars Vittrup

Udendørs børnetennissæsonen
sluttede med flødeboller og sodavand.

Det har været en god sæson, tusind tak til Frederik for dygtig træning.
Benedicte har også hjulpet til når hun kunne få tid.

Frederik har lovet at træne videre til næste år og er i gang med at dygtiggøre sig på trænerkurser.

Indendørs børne-minitennis i vinterhalvåret:

Det tyder på at der er interesse blandt børn og forældre at spille indendørs skumtennis i Multisalen på Vestre Skole i vinterhalvåret.

Vi har modtaget en del tilmeldinger, som vi arbejder videre med, som angivet i brev af 12.09.19.

Er der flere der ønsker at tilmelde sig, eller høre nærmere, kan i kontakte Egon Duedahl, 21271974.

Vi regner med at spille i perioden primo nov.- ultimo marts, 1 time om ugen.

Nyheder  (lidt ældre)

Indendørs børne-minitennis i Multisalen, Vestre Skole i vinterhalvåret 2019-2020

Middelfart Tennisklub er ved at undersøge om der er interesse for at spille indendørs mini-tennis for børn i vinterhalvåret.
Hvis det er tilfældet, vil klubben betale hal-leje samt skumbolde, således det er gratis at deltage for medlemmer.
Forudsætningen er at der minimum bliver ca. 8 tilmeldte. Samtidig er det en forudsætning at forældrene selv sørger for alt i forbindelse med minitennissporten. Vi forestille os at der som minimum er ca. 4 forældre, der i samarbejde vil koordinere det praktiske. Vi forestiller os at der spilles én time ugentlig, på et tidspunkt der passer jer, samt når hallen er ledig, i perioden primo nov.- ultimo marts. Vi sørger for bookingen til Kommunen.

To forældre har givet tilsagn om at vil indgå i koordineringen:
Jakob Wiis Tønnesen Hessgade 40, tlf.: 2860737305
Anders Flindt Teglgårdsparken 9, tlf.: 25369515
Vi kan snakke videre om det til træningen eller man kan henvende sig til mig - Egon Duedahl, tlf.: 2127 1974

Boldmaskine
Regler for brug af boldmaskinen - læs dette inden du bruger maskinen første gang.