"Danmarks hyggeligste tennisklub"

Velkommen til Middelfart Tennisklub

Voksenintroduktion/Seniortræning er startet - onsdage kl. 17.00 - kom og vær med
Læs mere om denne træning - her på siden

Drømmer du om at spille tennis? - kun for ikke-medlemmer
Så er Middelfart Tennisklub klar med et alsidigt og fleksibelt tennisforløb til dig, der har travlt i hverdagen.
For 300 kr. får du 8 timers træning over fire træningsdage med mulighed for basal indlæring af tennisteknik, kendskab til tennisspillets regler samt en helt ny ketsjer ved efterfølgende indmeldelse i Middefart Tennisklub.
Dette kursus starter torsdag den 23. maj 2019, kl. 17.00 på klubbens baner på Kongebrovej.
Træneren på kurset er Jørgen Elmkjær.
Tilmelding til Poul-Erik Andersen på telefon 4043 4886 eller via mail: peaba@stofanet.dk
Tilmelding senest mandag den 20. maj 2019.

Standerhejsning / Tennis Sportens Dag
Det var en lidt kølig start på sæsonen, men nu er den igang.

Børnetræning 2019
Igen i år starter vi børne-træning op om torsdagen.
Første træning er torsdag den 16. maj 2019, kl. 17.00 til 18.00.
                         Aldersgruppen 6 til 11 år
Træner: Frederik Thiesen
Træningen er gratis, hvis man er medlem af klubben.
Hvis man er interesseret i at høre mere om træningen, er man velkommen til at ringe til Frederik på telefon: 4228 4514

Seniortræning for nye/lidt øvede 2019
Vi starter seniortræning op om onsdagen.
Første træning er onsdag den 15. maj 2019, kl. 17.00 til 19.00
        Træningen er for alle seniorer, der er begyndere eller lidt øvede.
Træner: Jøren Elmkjær
Træningen er gratis, hvis man er medlem af klubben.
Der kræves ingen tilmelding første gang - bare mød op.
Hvis man gerne vil vide mere om træningen, er man velkommen til at ringe til Jørgen på telefon: 4046 7724

Grillfest/social doubleturnering - den 17. august 2019.

Klubmesterskaber 2019
Programmet kommer senere - men reserver allerede den 31. august 2019, hvor finalerne spilles.

Nyheder  (lidt ældre)

Så er vi .... snart .... klar til en ny sæson

Bane-mændene har været flittige og har fået klargjort banerne. Vi mangler kun lige "det sidste", bl.a. opsætning af net. Dette vil ske i løbet af påsken.
Derfor ... du kan booke tider her på hjemmesiden fra og med:
Tirsdag den 22. april 2019
Allerede nu, kan du tilmelde dig til tennis i 2019-sæsonen.

Bestyrelsesmøde den 3. april 2019
Du kan læse referatet ved at klikke her - eller du kan finde dette og tidligere referater i topmenuen "Om Klubben" -> Referater fra bestyrelsesmøder.

Generalforsamlingen 2019 er afholdt.
Se formandens beretning og regnskabet for 2018 under menupunktet "Om Klubben" -> Generalforsamling (øverst på dette skærmbillede).
Du kan også læse referatet fra generalforsamlingen samme sted.

Planlagte aktiviteter i sæsonen 2019 - sæt allerede nu et STORT kryds i kalenderen.

Baneklargøring - Onsdage den 10/4 - 17/4 og 24/4
Vi starter med morgenkaffe kl. 9.00 - derefter på med arbejdshandskerne, så vi kan få nogle dejlige baner til den snart kommende sæson. Vi forventer at slutte kl. 12.00.
Standerhejsning og TennisSportensDag - 4. maj 2019, kl. 10.00
Kl. 10.00 "skyder" vi tennissæsonen officielt igang med standerhejsning. Ketshop fra Odense vil være til stede med mulighed for at gøre et godt tenniskøb.

Boldmaskine

Regler for brug af boldmaskinen - læs dette inden du bruger maskinen første gang.

Galleri
Vores system er blevet opdateret, bl.a. med et nyt galleri. Se billeder fra klubben under Galleri i venstre side.