"Danmarks hyggeligste tennisklub"

Velkommen til Middelfart Tennisklub

Update - generalforsamling
Generalforsamlingen udsættes "indtil videre", da vi ikke regner med at kunne afholde den ultimo marts 2020.

Så snart forholdene bliver normaliseret i Danmark/Verden, vil I blive orienteret om ny dato for generalforsamlingen.

Venlig  hilsen
Bestyrelsen i Middelfart Tennisklub

Aflysning af generalforsamling - søndag den 15. marts 2020.
På grund af Corona-situationen i Danmark har vi besluttet af aflyse Middelfart Tennisklub´s generalforsamling på søndag den 15. marts 2020.

Vi satser på at generalforsamlingen udsættes i 14. dage – dvs. hvis forholdene tillader det, vil vi afholde generalforsamlingen den 29. marts 2020 – men dette hører I meget mere om. Vi sender en mail til jer, og information vil også blive lagt på hjemmesiden.

Bestyrelsen i Middelfart Tennisklub

Aflysning af mini-tennis - både børn og voksne
På grund af Corona-situationen i Danmark har Middelfart Kommune lukket alle kulturinstitutioner.
Derfor er "Mini-tennis"-sæsonen slut for i år. Vi glæder os til at se jer til næste vinter.

Opfølgning Generalforsamling 2020

Nu har du mulighed for at gennemse regnskabet for 2019 og se det indkomne forslag, som skal behandles på generalforsamlingen.
Du kan se alle dokumenter til generalforsamlingen på forsiden af hjemmesiden - Vælg "Om klubben" - vælg "Generalforsamling"

Bestyrelsesmøde
Referat fra bestyrelsemøde 3. marts 2020 kan læses "her"

Generalforsamling 2020
Ordinær generalforsamling i Middelfart Tennisklub afholdes i klubhuset på Kongebrovej, Middelfart
Søndag den 15. marts 2020, kl. 10.00

Minitennis
Husk, der er minitennis i multisalen på Vestre Skole hver lørdag fra kl. 10.00 til 12.00.
Alle er velkommen.

Nu er der børne-tennis i Multisalen på Vestre Skole.
Kom og vær med- det er sjovt????
Vi spiller søndage fra 10.00-12.00
Alle er velkomne.

Ups - drillenissen har været på spil - og vendt det hele på hovedet

Børnetennis i vinterhalvåret

Nu er der børnetennis i Multisalen på Vestre Skole i vinterhalvåret.

Det bliver søndage fra 10.00-12.00

Vi starter søndag d. 3. november, alle er velkomne, kom og vær med, det er sjovt!

Indendørs tennis i Brændeskovhallen
Så er der igen indendørs tennis i Brændeskovhallen i Strib - også kaldet Strib Fritids og Aktivitetscenter, Billeshavevej 1, 5500 Middelfart.

Sæsonen starter fra og med fredag den 18. oktober 2019 til og med 29. marts 2020.
Alle fredage, lørdage og søndage fra kl. 08,00 til 22,00.
Vi forventer, at der også er mulighed for at spille alle dage i juleferien og vinterferien.

Nyheder  (lidt ældre)

Indendørs tennis i julen
Det vil være muligt at reservere indendørs tennis i Brændeskov Hallen i hele julen - fra og med fredag den 20. december 2019 til og med onsdag den 1. januar 2020.
Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår
Lillebælt Tennis
Karl og jens Erik

Mini-vinter-tennis - seniorer

Vi starter i Multisalen på Vestre Skole den 2. november 2019, kl. 10.00 - 12.00. Sæsonen slutter den 28. marts 2020.

Pris: Gratis for medlemmer - 200,00 kr. for ikke-medlemmer.
Mød op - og få en god gang motion og lørdagshygge.

Klubmesterskaber 2019
Årets klubmestre er nu fundet - stort tillykke til dem alle.
Vinderne blev:
Single A-række: Søren Thiesen
Single B-række: Kim Svendsen
Double A-række: Søren Thiesen / Søren Bendtsen
Double B-række: Kim Svendsen / Lars Vittrup

Indendørs børne-minitennis i Multisalen, Vestre Skole i vinterhalvåret 2019-2020

Middelfart Tennisklub er ved at undersøge om der er interesse for at spille indendørs mini-tennis for børn i vinterhalvåret.
Hvis det er tilfældet, vil klubben betale hal-leje samt skumbolde, således det er gratis at deltage for medlemmer.
Forudsætningen er at der minimum bliver ca. 8 tilmeldte. Samtidig er det en forudsætning at forældrene selv sørger for alt i forbindelse med minitennissporten. Vi forestille os at der som minimum er ca. 4 forældre, der i samarbejde vil koordinere det praktiske. Vi forestiller os at der spilles én time ugentlig, på et tidspunkt der passer jer, samt når hallen er ledig, i perioden primo nov.- ultimo marts. Vi sørger for bookingen til Kommunen.

To forældre har givet tilsagn om at vil indgå i koordineringen:
Jakob Wiis Tønnesen Hessgade 40, tlf.: 2860737305
Anders Flindt Teglgårdsparken 9, tlf.: 25369515
Vi kan snakke videre om det til træningen eller man kan henvende sig til mig - Egon Duedahl, tlf.: 2127 1974

Boldmaskine
Regler for brug af boldmaskinen - læs dette inden du bruger maskinen første gang.